06 – 17 60 65 05

Hulp bij ontruimen woning Hardinxveld

Wilt u graag hulp bij ontruimen woning Hardinxveld ? Laat uw woningontruiming dan verzorgen door De Leegruimer. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er komt kijken bij het leegruimen van een woning. Wij beheersen dit vak tot in de puntjes, of het nu gaat om het verwijderen van de inboedel van een koophuis of het volledig leegruimen van een huurwoning, en het volledig kaal opleveren van de vloeren, het leegruimen van een kamer in een zorginstelling. Onze werkzaamheden gaan zelfs tot schilderen en schoonmaak.

De mogelijkheden

Een woningontruiming is voor veel mensen een zware, en door omstandigheden soms ook een emotioneel en intensieve klus. Er komt bij woningontruimingen vaak meer om de hoek kijken dan men zou denken. Wij van De Leegruimer willen deze klus graag van u overnemen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten woningontruimingen wanneer u kiest voor onze hulp bij ontruimen woning Hardinxveld . Van het leegruimen van een kamer in een zorginstelling tot het bezemschoon opleveren van een eengezinswoning. Wij kunnen dit voor u tot in de puntjes verzorgen, vanaf de voor-inspectie met de verhuurder of eigenaar tot de eindinspectie met de uiteindelijke oplevering. Ook kunt u bij ons terecht voor een woningontruiming gecombineerd met een verhuizing. Vraag ons daarom om hulp bij ontruimen woning Hardinxveld .

Interesse

Heeft u interesse in onze hulp bij ontruimen woning Hardinxveld ? Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar verdere informatie? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. U kunt ook via de site een offerte aanvragen. Wij nemen dan altijd binnen 24 uur contact met u op. Wij zullen dan een afspraak met u maken om een keertje bij u langs te komen. Hier willen we rustig de tijd voor nemen om te weten wat de mogelijkheden en uw wensen zijn, zodat wij u een op maat gemaakte offerte aan kunnen bieden.

Hulp bij ontruimen woning Hardinxveld

John komt persoonlijk bij u langs in Hardinxveld

John van Ballegooijen bespreekt met u welke goederen verhuisd moeten worden, welke inventaris eventueel wordt opgekocht en of er herstelwerkzaamheden zijn.  Wij doen u een aanbieding voor het afhandelen van de gehele woningontruiming. Na uw akkoord zullen wij het traject van de ontruiming in plannen op de door u bepaalde dag. De Leegruimer is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf, gevestigd in Zwijndrecht en komt graag bij u langs in Hardinxveld.

  Informatie aanvraag voor

  Meerdere opties mogelijk (verplicht)

  SeniorenverhuizingWoningontruimingBedrijfsontruimingSchoonmaak woningVloerbedekking verwijderenOverige informatie

  Uw gegevens

  Vul hieronder uw gegevens en eventuele vraag in

  Aanhef de heermevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gegevens van de betreffende woning

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Eventuele vraag of opmerking

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)