06 – 17 60 65 05

WONINGONTRUIMING

Laat uw woningontruiming verzorgen door De Leegruimer

Een woningontruiming is voor veel mensen een zware, en door omstandigheden soms ook een emotioneel en intensieve klus. Er komt bij woningontruimingen vaak meer om de hoek kijken dan men zou denken. Wij van De Leegruimer willen deze klus graag van u overnemen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten woningontruimingen. Van het leegruimen van een kamer in een zorginstelling tot het bezemschoon opleveren van een eengezinswoning. Wij kunnen dit voor u tot in de puntjes verzorgen, vanaf de voor-inspectie met de verhuurder of eigenaar tot de eindinspectie met de uiteindelijke oplevering. Ook kunt u bij ons terecht voor een woningontruiming gecombineerd met een verhuizing.

Wacht niet langer en vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat doen wij?

U vraagt via de site een offerte aan of u neemt telefonisch contact met ons op. Wij nemen dan altijd binnen 24 uur contact met u op.
Wij maken een afspraak met u om vrijblijvend langs te komen. Hier willen we rustig de tijd voor nemen om te weten wat uw wensen zijn. Zodat wij u een op maat gemaakte offerte aan kunnen bieden.

20160216_164514