06 – 17 60 65 05

KLANT BEOORDELINGEN

” We kozen ervoor het afronden van de flat uit te besteden omdat we zelf eigenlijk geen kans zagen dit te doen. We wonen deels ver weg, hebben een volle baan en hebben al veel te regelen door het overlijden van onze moeder. Bovendien wilden we graag tijd en ruimte hebben om stil te staan bij het verlies. Het uitruimen van de flat is best een emotioneel gebeuren. Het was toch haar plek. Je ontkomt er niet aan dat deels zelf te doen, maar het uitbesteden van het afvoeren van het restant bespaarde ook heel wat emotioneel beladen werk. Het kluswerk om de flat in de gewenste staat op te leveren ligt ons maar matig en een vakman doet dat veel sneller en effectiever.
Praktisch en zakelijk gezien was het ook goed dit uit te besteden. Als we het zelf hadden gedaan, had dat extra huur gekost.
Daarnaast nog reiskosten, het huren van een boedelbak etc. De afronding van de flat verlep nu snel en voorspoedig en dat gaf ons een gevoel van rust.
We kozen voor John omdat onze moeder kennelijk ooit een advertentie van hem zag. Dat bericht lag al gereed.
John heeft de klus prima geklaard. Wij waren tevreden en, minstens zo belangrijk, de woningbouwvereniging eveneens.
Wij bevelen hem zonder meer aan. “

– Kees van der Linden

” Wij zochten iemand die snel en doeltreffend onze oude woning kon ontruimen. Via een kennis werden we geadviseerd om De Leegruimer eens te proberen. Deze heeft de klus meer dan voortreffelijk gedaan. Je moet toch maar even iemand in je oude vertrouwde woning laten rondbanjeren. Maar met tevredenheid kijken we terug hoe hij het gedaan heeft. Bij de sleuteloverdracht had de woningbouw niets aan te merken. “

– Dhr en mevr. Jansen

” De leegruimer is een zeer professioneel bedrijf die de afspraken nakomt. Ten zeerste aan te bevelen! “

– De Mooij makelaardij b.v.
Zwijndrecht