06 – 17 60 65 05

Leegruimen van woningen Alblasserdam

Leegruimen van woningen Alblasserdam is voor veel mensen een zware en door omstandigheden soms ook een emotioneel en intensieve klus. Er komt bij woningontruimingen vaak meer om de hoek kijken dan men zou denken. Wij van De Leegruimer willen deze klus graag van u overnemen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten leegruimen van woningen Alblasserdam .

Van A tot Z

Van het leegruimen van een kamer in een zorginstelling tot het bezemschoon opleveren van een eengezinswoning. Leegruimen van woningen Alblasserdam kunnen wij voor u tot in de puntjes verzorgen. Vanaf de voor-inspectie met de verhuurder of eigenaar tot de eindinspectie met de uiteindelijke oplevering. Ook kunt u bij ons terecht voor leegruimen van woningen Alblasserdam met een verhuizing.

Offerte leegruimen van woningen Alblasserdam

Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan altijd binnen 24 uur contact met u op. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Als wij ongeveer weten wat er moet gebeuren, dan kunnen wij alvast een globale prijsindicatie geven. Kunt u zich hier in vinden, dan komen wij langs om het werk van leegruimen van woningen Alblasserdam op te nemen. Hier willen we rustig de tijd voor nemen om te weten wat uw wensen zijn en maken we ter plaatse een offerte op maat. Na goedkeuring gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met leegruimen van woningen Alblasserdam . Laat uw woning leegruimen door De Leegruimer. Wacht niet langer en vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Leegruimen van woningen Alblasserdam

Leegruimen van woningen Alblasserdam

John komt persoonlijk bij u langs in Alblasserdam

John van Ballegooijen bespreekt met u welke goederen verhuisd moeten worden, welke inventaris eventueel wordt opgekocht en of er herstelwerkzaamheden zijn.  Wij doen u een aanbieding voor het afhandelen van de gehele woningontruiming. Na uw akkoord zullen wij het traject van de ontruiming in plannen op de door u bepaalde dag. De Leegruimer is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf, gevestigd in Zwijndrecht en komt graag bij u langs in Alblasserdam.

  Informatie aanvraag voor

  Meerdere opties mogelijk (verplicht)

  SeniorenverhuizingWoningontruimingBedrijfsontruimingSchoonmaak woningVloerbedekking verwijderenOverige informatie

  Uw gegevens

  Vul hieronder uw gegevens en eventuele vraag in

  Aanhef de heermevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gegevens van de betreffende woning

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Eventuele vraag of opmerking

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)