06 – 17 60 65 05

Ontruiming na overlijden Ridderkerk

Een woningontruiming is niet gemakkelijk. Zeker niet als het gaat om een ontruiming na overlijden Ridderkerk . Het is voor veel mensen een zware en door omstandigheden een emotionele klus. Er komt meer bij kijken dan u zou denken. Wij van De Leegruimer willen deze klus graag van u overnemen. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten ontruimingen. Van het leegruimen van een kamer in een zorginstelling tot het schoon opleveren van een eengezinswoning. Wij verzorgen dit voor u tot in de puntjes, vanaf inspectie tot uiteindelijke oplevering.

Professionele ontruiming

Als u te maken hebt met het overlijden van een dierbare, heeft u genoeg aan uw hoofd. Het ontruimen van een woning of appartement is niet iets waar meteen aan gedacht wordt, maar het is wel een belangrijke en soms urgente zaak. Denkt u er daarom is aan om de ontruiming uit handen te geven aan een professional. Wij van De Leegruimer beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van ontruiming na overlijden Ridderkerk .

Offerte voor ontruiming na overlijden Ridderkerk

Via onze website kunt u een offerte aanvragen voor ontruiming na overlijden Ridderkerk . Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Zo kunt u aan onze specialisten de situatie uitleggen. Als wij weten wat de situatie is en wat er ongeveer moet gebeuren, kunnen wij u alvast een globale prijsindicatie geven. Als u zich hierin kunt vinden, dan komen wij bij u langs voor een inspectie. Hier willen wij rustig de tijd nemen om te weten wat uw wensen zijn, zodat we ter plaatse een offerte kunnen maken voor de ontruiming na overlijden Ridderkerk . Na goedkeuring gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het uitruimen van de woning. Laat uw woning ontruimen door De Leegruimer, een professioneel bedrijf met vele jaren ervaring. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

ontruiming na overlijden Ridderkerk

John komt persoonlijk bij u langs in Ridderkerk

John van Ballegooijen bespreekt met u welke goederen verhuisd moeten worden, welke inventaris eventueel wordt opgekocht en of er herstelwerkzaamheden zijn.  Wij doen u een aanbieding voor het afhandelen van de gehele woningontruiming. Na uw akkoord zullen wij het traject van de ontruiming in plannen op de door u bepaalde dag. De Leegruimer is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf, gevestigd in Zwijndrecht en komt graag bij u langs in Ridderkerk .

  Informatie aanvraag voor

  Meerdere opties mogelijk (verplicht)

  SeniorenverhuizingWoningontruimingBedrijfsontruimingSchoonmaak woningVloerbedekking verwijderenOverige informatie

  Uw gegevens

  Vul hieronder uw gegevens en eventuele vraag in

  Aanhef de heermevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gegevens van de betreffende woning

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Eventuele vraag of opmerking

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)