06 – 17 60 65 05

Project

Woning leegeruimd

Een woning leeggeruimd in Dordrecht. Dit was een mega klus, in heel de woning lag het bezaaid met spullen. De vorige bewoner leefde vanaf 1981 geïsoleerd en daarom was er geen zicht op hoe het er binnen uitzag. Toen de Leegruimer werd ingeschakeld kwamen zij voor een grote uitdaging te staan.

Er kwamen meer dan 150 vuilniszakken met kleding uit die nooit gedragen zijn. Deze zijn weggegeven aan een stichting die deze naar Roemenië, die daar heel blij mee waren. De woning is daarna helemaal kaal gestript , de zelf aangebrachte schouw uit de woonkamer verwijderd. Daarna de volledige woning leeggeruimd. De vloerbedekking uit het hele huis verwijderd, waaronder 2 trappen waar de vloerbedekking volledig verlijmd was. Daarna heeft de woning een schoonmaakbeurt gekregen.

Als u door omstandigheden niet meer in staat bent om een woning te ontruimen, bent u bij De Leegruimer aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag om uw woning te ontruimen en nemen alle zorg uit handen.