06 – 17 60 65 05

Senioren verhuizen Papendrecht

Wij verzorgen senioren verhuizen Papendrecht in combinatie met woningontruiming. Wij bieden een speciale combinatie aan voor mensen die gaan verhuizen naar een zorginstelling of aanleunwoning. We begrijpen dat het verhuizen naar een zorginstelling of aanleunwoning een zeer aangrijpende gebeurtenis is.

Combinatie senioren verhuizing met woningontruiming

U heeft misschien al uw hele leven op dezelfde plek gewoond. Maar door uiteenlopende omstandigheden lukt het u niet  meer om deze plek aan te houden. Dan kunnen wij senioren verhuizen Papendrecht aanbieden gecombineerd met een woningontruiming.

Hoe gaat senioren verhuizen Papendrecht in zijn werk?

U laat weten wat u mee verhuisd wilt hebben, wij zorgen dat deze dingen naar de desbetreffende locatie verhuist worden. Op uw aangeven zetten we het op de plaats waar u het wilt hebben. Indien nodig helpen we ook met het ophangen van lampen, spiegels, schilderijen en gordijnen. Nadat u verhuist bent beginnen we pas aan het proces van de ontruiming van uw oude woning. We verzorgen de complete ontruiming, vanaf de eerste inspectie met de desbetreffende verhuurder tot en met de eindoplevering. Voor de bruikbare inboedel zoeken we een herbestemming, vaak zal dit rechtstreeks gaan naar mensen die financieel bij de minima behoren.

Offerte senioren verhuizen Papendrecht

Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan altijd binnen 24 uur contact met u op. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Als wij ongeveer weten wat er moet gebeuren, kunnen wij een globale prijsindicatie geven. Kunt u zich hier in vinden, dan komen wij langs om het werk van senioren verhuizen Papendrecht op te nemen. Laat senioren verhuizen Papendrecht verzorgen door De Leegruimer.

Senioren verhuizen Papendrecht

John komt persoonlijk bij u langs in Papendrecht

John van Ballegooijen bespreekt met u welke goederen verhuisd moeten worden, welke inventaris eventueel wordt opgekocht en of er herstelwerkzaamheden zijn.  Wij doen u een aanbieding voor het afhandelen van de gehele woningontruiming. Na uw akkoord zullen wij het traject van de ontruiming in plannen op de door u bepaalde dag. De Leegruimer is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf, gevestigd in Zwijndrecht en komt graag bij u langs in Papendrecht.

  Informatie aanvraag voor

  Meerdere opties mogelijk (verplicht)

  SeniorenverhuizingWoningontruimingBedrijfsontruimingSchoonmaak woningVloerbedekking verwijderenOverige informatie

  Uw gegevens

  Vul hieronder uw gegevens en eventuele vraag in

  Aanhef de heermevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gegevens van de betreffende woning

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Eventuele vraag of opmerking

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)