06 – 17 60 65 05

Vloer verwijderen Rotterdam

Bij het verlaten van een huurwoning wordt u geacht om de vloeren en beklede trappen weer kaal op te leveren. De Leegruimer is gespecialiseerd in vloer verwijderen Rotterdam . Ook voor het verwijderen van parket- en laminaatvloeren, zeil en houten vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

De juiste machines en hulpmiddelen

Vaak zijn de vloeren en trappen verlijmd en is het een intensieve klus om de vloer en lijmresten te verwijderen. De Leegruimer helpt u graag met vloer verwijderen Rotterdam . Wij beschikken over de juiste machines en hulpmiddelen om alle vloeren en trappen weer kaal en glad op te leveren. Een speciale tapijtverwijdermachine en andere hulpmiddelen zorgen voor uitstekende resultaten.

Offerte vloer verwijderen Rotterdam

Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan altijd binnen 24 uur contact met u op. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Als wij ongeveer weten wat er moet gebeuren, dan kunnen wij alvast een globale prijsindicatie geven. Kunt u zich hier in vinden, dan komen wij langs om het werk van vloer verwijderen Rotterdam op te nemen. Hier willen we rustig de tijd voor nemen om te weten wat uw wensen zijn en maken we ter plaatse een offerte op maat. Na goedkeuring gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met de vloer verwijderen Rotterdam . Laat uw vloer verwijderen Rotterdam door De Leegruimer. Wacht niet langer en vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vloer verwijderen Rotterdam

John komt persoonlijk bij u langs in Rotterdam

John van Ballegooijen bespreekt met u welke goederen verhuisd moeten worden, welke inventaris eventueel wordt opgekocht en of er herstelwerkzaamheden zijn.  Wij doen u een aanbieding voor het afhandelen van de gehele woningontruiming. Na uw akkoord zullen wij het traject van de ontruiming in plannen op de door u bepaalde dag. De Leegruimer is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf, gevestigd in Zwijndrecht en komt graag bij u langs in Rotterdam.

Informatie aanvraag voor

Meerdere opties mogelijk (verplicht)
SeniorenverhuizingWoningontruimingBedrijfsontruimingSchoonmaak woningVloerbedekking verwijderenOverige informatie

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens en eventuele vraag in

Aanhef de heermevrouw

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Gegevens van de betreffende woning

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Eventuele vraag of opmerking

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)